Tykkään tehdä lasagnea, koska se tulee tehtyä rakkaudella. Valmistukseen menee aikaa ja ajatukset ovat jo ruokaa valmistaessa niissä ihmisissä joille sitä haluaa tarjota.
Tämä kyseinen resepti on hyväksi kehuttu puolisoni, poikani, tyttäreni, äitini, tätini, serkkuni, enoni ja enoni puolison toimesta tammikuussa 2016 Rovaniemellä.
Olen kiitollinen, että sain tehdä heille tätä ❤.
Tämä kyseinen resepti on hyväksi kehuttu puolisoni, poikani, tyttäreni, äitini, tätini, serkkuni, enoni ja enoni puolison toimesta tammikuussa 2016 Rovaniemellä.
Olen kiitollinen, että sain tehdä heille tätä ❤.
Tarvittavat aineet :
Naudan jauhelihaa 800 g
Keltasipulia 2 kpl
Punasipulia 1 kpl
Lasagnelevyjä
Paseerattua tomaattia 250 g
Tomaattimurskaa 250 g
Vehnäjauhoja 2 rkl
Naudan jauhelihaa 800 g
Keltasipulia 2 kpl
Punasipulia 1 kpl
Lasagnelevyjä
Paseerattua tomaattia 250 g
Tomaattimurskaa 250 g
Vehnäjauhoja 2 rkl
Oltermanni-juustoa 500 g (raasta)
Porkkanoita 5 kpl (raasta)
Kesäkurpitsa 1 keskikokoinen
Sulatejuustoa, savunmakuista 2 dl
Täysmaitoa 6 dl
Mausteeksi:
Suolaa
Currya 1 tl
Cayennejauhetta 1 tl
Grillimaustetta 1 tl
Valkopippuria 1/2 tl
Jauhelihakastike:
* paista jauheliha
* lisää pilkotut sipulit ja mausteet
* lisää vehnäjauhot ja sekoita hyvin
* lisää tomaattisoseet
* lisää mausteet
* lisää pilkotut sipulit ja mausteet
* lisää vehnäjauhot ja sekoita hyvin
* lisää tomaattisoseet
* lisää mausteet
Juustokastike:
Sulata sulatejuusto kattilassa ja lisää joukkoon maito. Sekoita koko ajan! Tähänkin voit ripauttaa suolaa joukkoon.
Sitten kerrostaen uunivuokaan:
jauhelihakastike
kesäkurpitsapaloja ja porkkanaraastetta
lasagnelevyjä
maitokastiketta
juustoraastetta
Toista kerroksia niin kauan kunnes saat aineet käytettyä. Uuniin n. 200astetta ja anna valmistua suurinpiirtein tunnin verran. Itse yleensä ripottelen vielä juustoraastetta pinnalle loppuajasta.
Anna lasagnen vetäytyä ja sitten:
ENJOY
![]() |
Tarjoile paprikoiden kanssa |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti